Migreren naar Magento 2

Bij Crystalsoft is uw Magento 2 migratie geregeld onder 1 dak

Alle kennis voor het volledige Magento 2 migratietraject hebben wij in huis. Volledig op maat voor uw wensen en eisen.

Nu Magento 2 een volwassen platform aan het worden is, is het verstandig na te denken over de toekomst van uw Magento 1 installatie. Hoewel de  eerder genoemde einddatum (eind 2018) weer is ingetrokken door Magento wat betreft de ondersteuning, is het duidelijk dat Magento 1 geen toekomst meer heeft. Voor de serieuzere webwinkels betekent dat een migratie naar Magento 2. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

Prijsindicatie Magento 2 migratie

Dit is afhankelijk van diverse factoren. Wij merken dat veel klanten het prettig vinden om een idee te krijgen van prijzen, zonder een volledige offerte op te moeten vragen. Daarom hieronder wat richtprijzen voor bepaalde types webshops.

Bestaande webshop analyseren
Afstemmen wensen en eisen nieuwe webshop
Realisatie Magento 2 webshop
Migratie data & livegang
Uw Magento 2 webshop is live!

Type 1

Een (nieuwe) basis-webshop met koppeling betaalprovider(s) (Paypal, iDeal, Creditcard) en standaard verzendmogelijkheden (afhalen, pakketpost).

Uw webshop heeft geen koppelingen met externe systemen en geen speciale niet-standaard Magento wensen.

U heeft gewoon een assortiment, klanten kunnen inloggen, bestellingen plaatsen en afrekenen.

Type 2

Een wat complexere webshop met alle mogelijkheden van Type 1.

Daarnaast heeft u mogelijk specifieke niet-standaard wensen, zoals bijvoorbeeld een koppeling met PostNL, een rechtstreekse koppeling met uw kassasysteem of voorraad systeem, ingewikkelde verzend constructies of complexe configureerbare producten

Type 3

Naast de wensen / eisen van Type 1 en Type 2, heeft u ook veel maatwerksoftware in uw webshop nodig.

Samen met u bekijken we welk maatwerk gemigreerd moet worden naar Magento 2 en welk maatwerk inmiddels overbodig is. U werkt bijvoorbeeld met handscanners om voorraad in te boeken.

Misschien heeft u speciale processen voor de orderafhandeling of u heeft bijvoorbeeld een labelprinter die voor elke order eigen labels moet afdrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

3500 euro

tot 9000 euro

7000 euro

tot 12000 euro

10000 euro

tot 20000 euro