Magento security

Magento is een krachtig maar complex pakket. Met de juiste kennis in huis kan men hier fantastische webshops mee maken die draaien als een zonnetje. Omdat het echter een veelgebruikt (open-source) pakket is voor webwinkels, maakt dit het ook aantrekkelijk voor kwaadwillenden.

Deze lieden maken maar wat graag gebruik van bestaande fouten in Magento. Het is dus cruciaal om uw Magento installatie tijdig te voorzien van de laatste updates / patches, maar dit alleen is niet afdoende. Meestal worden zeer simpele zaken vergeten tijdens de ontwikkeling van een webshop waardoor klantgegevens op straat liggen.

Wij kennen een aantal vervelende verhalen waarbij betaalmethodes gewijzigd zijn (naar PayPal met een katvanger) of waarbij er actief achter klanten aangebeld werd dat er “iets mis was gegaan bij het betalen” en of ze, als ze wilden dat de order vandaag nog verzonden zou worden, het bedrag even willen overmaken op IBAN NL ….

Enkele cijfers

42%

van de Magento webshops mist één of meerdere kritieke beveiligingspatches

18%

heeft een ernstige fout in de configuratie waardoor gevoelige gegevens te achterhalen zijn zoals SMTP e-mail gegevens, paypal accounts, database gegevens.

6%

van de Magento webshops is zeer eenvoudig volledig over te nemen. Een aanvaller heeft dan per direct toegang tot uw klantgegevens, ordergegevens en kan in principe doen met uw webshop wat hij/zij wil.

Ruime kennis

Onze kracht ligt in onze grote kennis van zowel Magento 1 en 2 maar ook kennis van serverconfiguratie, Apache & nGenx, (S)FTP, koppelingen met kassa’s / voorraadsystemen, etc. Hierdoor kunnen wij het totaalplaatje van een webshop goed overzien, waardoor eventuele zwakheden snel aan het licht komen.

4 minuten

kost het een aanvaller om een slecht beveiligde webshop over te nemen.

Heeft u technische problemen met uw webshop? Wij kunnen zeer snel actie ondernemen zonder hiervoor derden in te moeten schakelen. AL onze werkzaamheden voeren wij zelfstandig uit. Bij ons dus geen vage verhalen dat “de developer er mee bezig is” of “onze technische partner momenteel tegen problemen aanloopt”. Altijd heldere antwoorden en weten waar u aan toe bent!

Snelle actie

Magento APK

Heeft u een bestaande Magento shop en wilt u deze eens laten doorlichten ? Probeer dan ons GRATIS onze Magento APK. Bij ons krijgt u een helder verhaal met tips en eventuele gevonden problemen. Geen ellenlange automatisch gegenereerde PDF’s met veel teksten die u niet begrijpt, maar te ondernemen acties in heldere taal.